Osborne & Little

Osborne & Little, Ponti

Tapeter för ett levande hem

Tapeter kan verkligen förändra känslan och atmosfären i ett rum. Frågan är vilken tapet du ska välja från det gigantiska utbud som finns idag. Det finns många saker som man behöver ta hänsyn till: rummets storlek och funktion, färgskalan i hemmet, samspelet med möbler och textilier med mera. Samtidigt ska man inte vara räddhågsen och överdrivet försiktig, enligt min mening. Våga ta ut svängarna! Det finns idag tapeter som ger intryck av att vara korrugerad plåt eller gjorda av skimrande reptilskinn. I rätt omgivning kan det bli oerhört läckert.Tapeter kan också få ett rum med lågt i tak att se högre ut. Kanske ska du till och med tapetsera taket? Som sagt, våga tänk lite nytt och du ska bli belönad.

Mina personliga preferenser är det mer organiska från William Morris och Sanderson. Vad passar hemma hos dig? Vad gillar du?

Jag hjälper dig att hitta rätt tapeter för dig och ditt hem. I mitt arbete som inredningskonsult har jag väglett kunder i nästan 20 år, och detta arbete har gett mig känslan och förståelsen för kundens behov och önskemål. Att vägleda en kund att välja den optimala tapeten och även våga tänka i nya banor är en rolig utmaning – och min stora passion!

Kontakta mig för guidning gällande tapeter. Läs mer om mina paketlösningar!