Din guide till drömhemmet

Visions with Style hjälper dig att ta fram designlösningar för vägg, fönster och golv. Tapeter, textilier och mattor i klassiska och moderna mönster från ledande, främst brittiska, leverantörer.

Varför ska du anlita mig? Jag kan ge dig fyra skäl:
1. Du får experthjälp med urval på en gigantisk marknad, du spar tid och möda.
2. Jag hjälper dig att se möjligheter baserad på min erfarenhet som du annars kanske missar.
3. Jag hjälper dig att ta fram en helt unik lösning utifrån din personlighet, behov och önskemål.
4. Du får tillgång till mitt know-how, exempelvis gällande vilka färger och vilka material som funkar ihop, hur processen kring ett inredningsprojekt bör genomföras för att blir bra, var man bäst hittar och handlar saker, till exempel en ovanlig gardinstång.

Så här går jag tillväga
Eftersom målet i mina samarbeten är att ta fram en unik lösning som lyfter fram din personlighet, så börjar ett samarbete med samtal. Du berättar vilka behov du har och hur dina drömmar och visioner ser ut.

Utifrån detta gör jag ofta en moodboard, ett collage av bilder, mönster, färger, prover för att hitta känslan. Därefter tar jag fram ett urval tapetprover, textilier och färger och presenterar för dig som kund.

Dina önskemål styr så klart. Det är för dig jag arbetar. Min roll är att vara lyhörd men också utmana för att hitta oväntade lösningar och kombinationer. Jag blir ditt bollplank och vägledare på resan till drömhemmet.

Läs mer om mina paketlösningar!